Doorgaan naar hoofdcontent

Over armbandjes en halsbandjes

Wat is deze technologie EM?


EM Keramiek is een soort keramisch materiaal dat gemaakt wordt met behulp van EM technologie. EM technologie is een vorm van energiegeneeskunde die elektromagnetische velden gebruikt om genezing te bevorderen. EM Keramiek wordt gemaakt door klei bloot te stellen aan EM velden, waardoor de klei elektrisch geladen wordt. De EM velden zorgen er ook voor dat de klei negatieve ionen uitzendt, waarvan men gelooft dat ze gezondheidsvoordelen hebben. EM Keramiek wordt gebruikt in een hele reeks producten, waaronder EMF beschermingsmiddelen, waterfilters en luchtzuiveraars. EM Keramiek wordt ook gebruikt in sommige medische apparatuur, zoals implanteerbare hartdefibrillators.
Waar werken deze EM Keramieke kralen tegen?


EM keramiek kralen zijn een soort negatieve ionen keramiek waarvan gezegd wordt dat het allerlei gezondheidsvoordelen biedt. EM keramiek is gemaakt van klei die doordrenkt is met negatieve ionen. Men gelooft dat deze ionen helpen het lichaam te ontgiften, het immuunsysteem te stimuleren en stress te verminderen. EM keramiek kralen worden vaak gebruikt in armbanden, halskettingen, en andere sieraden. Ze kunnen ook aan kleding worden toegevoegd of in kamers worden gelegd om de luchtkwaliteit te helpen verbeteren. Sommige mensen doen zelfs EM keramiek kralen in hun drinkwater om de voordelen van negatieve ionen te ontvangen.
Gezondheidsvoordelen van deze kralen voor mens en dier

Ook ik kan dus iets dragen met deze kralen waardoor dit gunstig gaat werken op mijn gezondheid? EM keramiek is een soort zwarte keramiek waarvan gezegd wordt dat het een hele reeks voordelen heeft, waaronder het vermogen de bloedsomloop te verbeteren en genezing te bevorderen. Behalve dat EM keramiek de blootstelling aan EMF straling vermindert, is ook aangetoond dat het ontstekingsremmende effecten heeft als vermindert zwelling en roodheid. EM-X kralen worden vaak gebruikt in armbanden, halskettingen en andere sieraden, en veel mensen zweren bij hun EM kraal armbanden als een manier om pijn te verlichten en de algemene gezondheid te verbeteren.
Nog volop onderzoek gedaan naar deze stralingen

Onderzoek naar EM keramiek is nog in een vroeg stadium, maar één studie vond dat EM kralen de bloedsomloop aanzienlijk konden verbeteren wanneer ze op de huid aangebracht werden. De studie vond dat hoe meer EM kralen er gebruikt werden, hoe groter de verbetering van de bloedsomloop. Een andere studie vond dat EM keramiek ontstekingsremmende effecten had wanneer het op de huid werd aangebracht.
MF straling is een soort elektromagnetische straling die door elektronische apparaten wordt uitgezonden. EMF straling is in verband gebracht met een aantal gezondheidsaandoeningen, waaronder kanker. EM keramiek werkt door EMF straling te absorberen en dan weer uit te zenden als onschadelijke infrarode straling.
EM kralen veilig voor mens en dier

EM keramiek is gemaakt van een materiaal dat wordt aangetrokken door de EM velden die door het menselijk lichaam worden uitgezonden. EM keramiek is ook werkzaam tegen ander ongedierte, zoals vlooien, luizen en mijten. EM keramiek is veilig voor mens en dier, en het is niet giftig. EM keramiek is werkzaam gebleken tegen teken, vlooien, luizen en mijten, en het is veilig voor mens en dier.
Kun je deze keramische kralen krijgen in een armband, halsketting of andere sieraadvorm?

Ja, EM keramische kralen worden vaak gebruikt in armbanden, halskettingen en andere sieraden. Ze kunnen ook aan kleding worden toegevoegd of in kamers worden gelegd om de luchtkwaliteit te helpen verbeteren. Sommige mensen doen zelfs EM-X keramische kralen in hun drinkwater om de voordelen van negatieve ionen te ontvangen. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is om de beweringen over EM-X keramiek te staven, geloven veel mensen in de voordelen ervan en blijven ze gebruiken.

Als je een natuurlijke manier zoekt om je huisdier tegen teken, vlooien en ander ongedierte te beschermen, dan is is een EM keramische kraalhalsband misschien een goede optie voor je. EM keramiek is veilig voor mens en dier, en het is niet giftig en hypoallergeen. Het is veilig voor mens en dier. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is om de beweringen over EM keramiek te staven, geloven veel mensen in de voordelen ervan en blijven ze gebruiken. En zeg nou zelf hoe leuk zien de halsbanden en de armbanden eruit?
Hoeveel kralen nodig voor bescherming?

De hoeveelheid EM parels die je nodig hebt om werkzaam te zijn, hangt af van de hoeveelheid EMF straling waaraan je blootgesteld bent. Als je bijvoorbeeld blootgesteld wordt aan EMF straling van een mobiele telefoon, zul je meer EM parels nodig hebben dan als je alleen aan EMF straling van een computermonitor blootgesteld wordt.
Onderhoud van de kralen, reinigen en opladen

De kralen gaan jaren mee en hebben ook een jarenlange werking. EM keramiek is een materiaalsoort die opgeladen kan worden door ze onder stromend water te houden. Dit komt doordat de EM deeltjes worden aangetrokken door de geladen deeltjes in het water. Reinig de kralen onder stromend water ongeveer iedere 2 tot 3 weken.





Reacties

Populaire posts van deze blog

introductie astrologie

Voor iedereen die interesse heeft in zichzelf. Voor mama's, papa's, oma's, opa's, juffen, begeleiders... Introductie: astrologie Zondag 11 februari 2024  van 10 uur tot 12.30 uur Een horoscoop is een klein onderdeeltje van de astrologie die een hemelkaart maakt van jouw geboortemoment. Dit is een kaart die aangeeft hoe de sterrenhemel eruit zag op het ogenblik van iemands geboorte, bekeken vanop de plaats  waar hij/zij toen het levenslicht zag.  De tekening geeft het decor weer, waarin het leven zich afspeelt.  Alle talenten en mogelijkheden maar ook alle obstakels worden weergegeven, wat zeer belangrijk kan zijn voor jouw groei of de voor opvoeding van een nieuwe kleine mens.  Tijdens deze introductie gaan we de geboortekaart leren 'lezen'. We bekijken de basis van de astrologische codetaal  Astrologie kan je helpen helemaal tot je recht te komen  en jouw potentieel volledig te leven. De radixhoroscoop geeft aan wat je in huis hebt en... dat is altijd veel meer

Recht uit mijn hart :)

Enkele weken geleden zat ik rustig mijn slaatje te eten in de zetel voelde ik een beestje in mijn been bijten. Een insect voor alle duidelijkheid :) ... Rap mijn jeans uit omdat ik geen beesten in mijn broek tolereer, er zijn grenzen he ... Ik zag een klein rood puntje aan de binnenkant van mijn bovenbeen. Geen beestje te zien voor de rest. Broek weer aan en op, de mat op om een lesje te geven.  ('Op de mat' is een term die door de  aikidoka wordt gebruikt en verwijst letterlijk naar de judomatten waarop ze trainen, een terrein waar je gaat oefenen... Oefenen in beweging en levenshouding ) De dagen gingen verder maar ik voelde dat de evenwichtsoefeningen net wat moeilijker gingen... niet erg, kan gebeuren ... Wanneer er een tafel of zelfs een kast moet verzet worden, pak ik die op en verzet ze in mijn ééntje ... awel, dat ging moeilijker... Ik kreeg zweetaanvallen maar ... het was ook wel heel warm en de overgangsklachten zaten nog vers in mijn geheugen...  Maar dan kwam er wat

Zuiveringskuur 2024

  Donderdag 29 februari  afnemende maan in Weegschaal.   Wanneer de maan in weegschaal staat, staan je bekken en je nieren centraal.  Ideale dagen om je heupen te verzorgen.  Opwarmen doe je door zachte draaiende bewegingen te maken met je heupen om daarna eens goed met je 'gat te schudden'!  Drink genoeg water eventueel met wat berkensap in. Of drink berkthee.  Weegschaal is een luchtteken. Wanneer de maan in een luchtteken staat je lymfestelsel centraal. Lymfe staat in voor je immuniteit. Geel werkt stimulerend en helend op je lymfecellen en klieren.  De kracht van de plant zit vooral in de bloem. Vandaag misschien bloemkoolroosjes??? Dit kan rauw of gestoomd met een heerlijk  yoghurt currysausje.  meridiaanstretching donderdag tijdens de yogales Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart  afnemende maan in schorpioen Wanneer de maan in schorpioen staat, staan je geslachtsklieren en je blaas centraal. Het onderste gedeelte van je bekken is de basis van je zenuwstelsel.  Cranberry sap in w